Επικοινωνήστε μαζί μας: 210 57 19 168| elforford@gmail.com | www.ford.gr
×

Warning

JUser: :_load: Unable to load user with ID: 111

TOURNEO COURIER

FORD TOURNEO COURIER

Μικρό σε διαστάσεις, αλλά ευρύχωρο, έχει την ικανότητα μεταφοράς τεσσάρων έως πέντε ατόμων, μαζί με τις αποσκευές τους.

    Χρειάζεστε πρακτικότητα, άνετους χώρους και οικονομία στην κατανάλωση καυσίμου. Θα θέλατε άνεση, στυλ και τεχνολογία. Μπορείτε όμως να τα έχετε όλα αυτά σε ένα αυτοκίνητο που είναι οικονομικό και εύκολο στον χειρισμό;

Μπορείτε, εάν αυτό είναι ένα έξυπνο επιβατικό αυτοκίνητο: το Tourneo Courier. Αυτό το συμπαγές, ευρύχωρο αυτοκίνητο προσφέρει μεγάλο χώρο για το κεφάλι, τα πόδια και τους ώμους <πέντε/τέσσερα> άτομα και μπορεί να μεταφέρει άνετα τις αποσκευές όλων. Με τα ευέλικτα καθίσματα μπορείτε να μεγιστοποιήσετε τον εσωτερικό χώρο, ενώ οι έξυπνοι χώροι αποθήκευσης και οι λειτουργίες καθιστούν εύκολη την οργάνωση και την αποθήκευση των αποσκευών σας.

Οι προηγμένες τεχνολογίες περιλαμβάνει το σύστημα Ford SYNC με Φωνητικό Έλεγχο με το οποίο μπορείτε να πραγματοποιείτε και να λαμβάνετε ασύρματες κλήσεις. Το σύστημα μπορεί επίσης να σας διαβάσει τα μηνύματα κειμένου που λαμβάνετε.

Και είτε επιλέξετε έναν απλό πετρελαιοκινητήρα 1,5 ή 1,6L ή τον αποδοτικό και βραβευμένο βενζινοκινητήρα 1,0L EcoBoost, θα οδηγείτε ένα από τα αυτοκίνητα με τη μεγαλύτερη εξοικονόμηση κατανάλωσης καυσίμου.

Είναι συμπαγές και κομψό, ευέλικτο και με αποδοτικότητα καυσίμου, και γεμάτο από έξυπνα χαρακτηριστικά και τεχνολογικά συστήματα: το νέο Ford Tourneo Courier μπορεί να είναι το όχημα που πάντα αναζητούσατε.

Διαβάστε περισσότερα για το ολοκαίνουργιο Tourneo Connect και ανακαλύψτε: τη σχεδίαση, την οδηγική εμπειρία, τις επιδόσεις και την αποδοτικότητα, την ασφάλεια και την προστασία και τα διαθέσιμα μοντέλα.       
 

Επιδόσεις και οικονομία καυσίμου

Είναι πάντα καλό να έχετε καλές επιδόσεις, αλλά όχι εάν κοστίζουν ακριβά. Έτσι, οι πανίσχυροι βενζινοκινητήρες και πετρελαιοκινητήρες του Tourneo Courier είναι κατασκευασμένοι να παρέχουν εξοικονόμηση καυσίμου που θα παρατηρήσετε σύντομα.

EcoBoost 1 λίτρου
 
Εκμεταλλευτείτε τον κινητήρα σας στο έπακρο
Ο επαναστατικός νέος 3κύλινδρος βενζινοκινητήρας EcoBoost 1,0 λίτρου σας δίνει όλη την ισχύ που θα περιμένατε από έναν συμβατικό κινητήρα 1,6 λίτρων, ενώ ταυτόχρονα καταναλώνει 24% λιγότερο καύσιμο και έχει 25% λιγότερες εκπομπές CO2, με μόλις 119 γρ./χλμ.
Πετρελαιοκινητήρες
 
Δύο πετρελαιοκινητήρες που είναι οι καλύτεροι στην κατηγορία τους
Ένας οικονομικός κινητήρας Duratorq TDCi 1,5 λίτρου παράγει 75 PS, ενώ διατηρεί χαμηλή την κατανάλωση καυσίμου και τις εκπομπές CO2: 3,9L/100km και 103g/km (με σύστημα Auto-Start-Stop). Εάν θέλετε ακόμα μεγαλύτερη οικονομία καυσίμου, ο TDCi 1,6 λίτρων παρέχει 95 PS και (με σύστημα Auto-Start-Stop και περιοριστή ταχύτητας 100kph) πετυχαίνει 3,7L/100km, με εκπομπές CO2 μόνο 97g/km.

     


Launch Project

Η εταιρία ΕΛΦΟΡ Δ.ΧΑΛΒΑΤΖΗΣ - Γ.ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ Ο.Ε. ιδρύθηκε στις 18 Νοεμβρίου 1983. Η νεοσύστατη τότε επιχείρηση δραστηριοποιούνταν στο χώρο της λιανικής πώλησης ανταλλακτικών FORD.

Social ΕΛΦΟΡ

ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ - ΑΞΕΣΟΥΑΡ

ΕΚΘΕΣΗ - ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ - ΦΑΝΟΒΑΦΕΙΟ