Επικοινωνήστε μαζί μας: 210 57 19 168| elforford@gmail.com | www.ford.gr
×

Warning

JUser: :_load: Unable to load user with ID: 111

C-MAX & GRAND C-MAX

Κορυφαία επίπεδα άνεσης & πλήθος πρακτικών λύσεων συνδυάζονται με προηγμένες τεχνολογίες σε ένα οικογενειακό αυτοκίνητο με φιλοσοφία ηγέτη.

Νέα Ford C-Max & Grand C-Max

 

Η οικογενειακή ζωή είναι πάντα "δραστήρια". Το νέο Ford C-MAX είναι σχεδιασμένο έτσι ώστε να ταξιδεύετε χωρίς να προβληματίζεστε περαιτέρω.

Όποιο και αν επιλέξετε απο τα νεα: 5-θέσιο C-MAX, 5-θέσιο ή 7-θέσιο Grand C-MAΧ, θα διαπιστώσετε μοναδικά επίπεδα πρακτικότητας, ευελιξίας και κατανάλωσης καυσίμου.

Αν προσθέσετε στα παραπάνω τις εκπληκτικές επιδόσεις, τον υψηλό βαθμό απόκρισης του τιμονιού κατά την οδήγηση και μια σειρά από εντυπωσιακά τεχνολογικά συστήματα, τα νέα Ford C-MAX και Grand C- MAX αποτελούν την ιδανική επιλογή για εσάς και την οικογένεια σας.

 

5θέσιο C-MAX

 

ΝΕΟ C-MAX: ΑΝΕΤΟΙ ΧΩΡΟΙ ΓΙΑ ΠΕΝΤΕ ΑΤΟΜΑ

Μια σειρά από προηγμένα τεχνολογικά συστήματα που εξοικονομούν χρόνο και γλυτώνουν κόπο, έξυπνα συνδυασμένα σε ένα ευέλικτο και ευρύχωρο οικογενειακό αυτοκίνητο.

Διατίθεται με αυτόματη πίσω - πόρτα με σύστημα hands- free που ανοίγει και κλείνει με ένα απλό κούνημα του ποδιού σας κάτω από τον προφυλακτήρα: ένα μοναδικό χαρακτηριστικό για τις στιγμές σας που τα χέρια σας δεν είναι ελεύθερα.

 

5θέσιο ή 7θέσιο Grand C-MAX

 

ΝΕΟ GRAND C-MAX: ΧΩΡΟΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΑΡΜΟΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΠΕΝΤΕ Ή ΕΠΤΑ ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ

Για τους περισσότερο απαιτητικούς, οι συρόμενες πόρτες του Grand C-MAX είναι ιδανικές για ακόμη ευκολότερη πρόσβαση στα πίσω καθίσματα αλλά και για αποφυγή χτυπημάτων σε στενούς χώρους στάθμευσης. Η αστείρευτη πρακτικότητα στο εσωτερικό σας βοηθά να απολαύσετε στο έπακρο την οικογενειακή ζωή.

Επωφεληθείτε επίσης από έναν μακρύ κατάλογο χαρακτηριστικών, συστημάτων και τεχνολογιών, όλα σχεδιασμένα για να κάνουν τη ζωή σας πιο εύκολη. Το Active Park Assist, για παράδειγμα, αυτόνομα οδηγεί το όχημα μέσα στους χώρους στάθμευσης με τον έλεγχο της επιτάχυνσης και του φρεναρίσματος να παραμένει στον οδήγο.

 

 
 

ΤΑΞΙΔΕΨΤΕ ΑΝΕΤΑ ΚΑΙ ΕΥΚΟΛΑ

 

Αεροδυναμικό, σπορτιφ, εκλεπτυσμένο: Λέξεις που σπάνια χρησιμοποιούνται για να περιγράψουν ένα οικογενειακό αυτοκίνητο. Ωστόσο, το νέο C-MAX και το νέο Grand C-MAX είναι σχεδιασμένα για να ξεχωρίσουν.

Η ευελιξία, η πρακτικότητα και η αποδοτικότητα δεν είχαν ποτέ τόσο ωραίο περιτύλιγμα.

 

Κορυφαία επίπεδα άνεσης & πλήθος πρακτικών λύσεων συνδυάζονται

 

 

Νέο C-MAX Εξωτερικό

 

Κορυφαία επίπεδα άνεσης & πλήθος πρακτικών λύσεων συνδυάζονται

 

 

Νέο C-MAX Εξωτερικό

 

Κορυφαία επίπεδα άνεσης & πλήθος πρακτικών λύσεων συνδυάζονται

 

 

Νέο C-MAX Εξωτερικό

 

Κορυφαία επίπεδα άνεσης & πλήθος πρακτικών λύσεων συνδυάζονται

 

 

Νέο Grand C-MAX Εξωτερικό

 

Κορυφαία επίπεδα άνεσης & πλήθος πρακτικών λύσεων συνδυάζονται

 

 

Νέο Grand C-MAX Εξωτερικό

 

 

 

Νέο Grand C-MAX Εξωτερικό

 

ΚΑΘΙΣΤΕ ΑΝΑΠΑΥΤΙΚΑ ΚΑI ΧΑΛΑΡΩΣΤΕ

 

Το νέο C-MAX και το νέο Grand C-MAX διαθέτουν αρκετό χώρο για το κεφάλι, τα πόδια και τους αγκώνες. Υπάρχει άπλετος χώρος και για όλα τα απαραίτητα για το ταξίδι σας.

Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να καθίσετε αναπαυτικά και να απολαύσετε την οδήγηση σε μια εκλεπτυσμένη, κομψή και καλά εξοπλισμένη καμπίνα που σας παρέχει εύκολη πρόσβαση στο ηχοσύστημα, στο σύστημα πλοήγησης, στον έλεγχο του κλιματισμού κ.α.

 

Ευρύχωρη, άνετη καμπίνα

 

 

Εσωτερικό νέου C-MAX

 

Ευρύχωρη, άνετη καμπίνα

 

 

Εσωτερικό νέου C-MAX

 

 

 

Εσωτερικό νέου C-MAX

 

 

 

Εσωτερικό νέου C-MAX

 

 

 

Εσωτερικό νέου C-MAX

 

 

 

Εσωτερικό νέου C-MAX

 

 

ΠΡΟΗΓΜΕΝΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΣΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΑΣ

 

Η τεχνολογία θα πρέπει πάντα να έχει ένα σκοπό. Στο νέο C-MAX ή Grand C-MAX αυτός ο σκοπός είναι η μέγιστη δυνατή άνεση, η δυνατότητα να παραμείνετε συνδεμένοι με τις επαφές σας και η ασφάλεια.

Ανακαλύψτε μια σειρά από προηγμένα τεχνολογικά συστήματα που είναι εύκολα στη χρήση και δουλεύουν για εσάς.

 

Αυτόματη πίσω- πόρτα με σύστημα hands- free.

Πόρτα πορτ-μπαγκάζ που ανοίγει και κλείνει αυτόματα

 

Η πόρτα πορτ-μπαγκάζ που ανοίγει χωρίς χέρια είναι ανεκτίμητη όταν τα χέρια σας είναι γεμάτα. Όταν έχετε μαζί σας το μπρελόκ κλειδιών KeyFree (στην τσάντα ή στην τσέπη σας), μπορείτε να ανοιγοκλείσετε την πόρτα του χώρου αποσκευών κουνώντας απλά το πόδι σας κάτω από τον πίσω προφυλακτήρα.

 

Η πιο προηγμένη ασύρματη τεχνολογία

 

Το προαιρετικό σύστημα Ford SYNC 2 με φωνητικό έλεγχο και οθόνη αφής βελτιώνει το υπάρχον σύστημα ψυχαγωγίας και πληροφοριών, με την προσθήκη μιας προαιρετικής, έγχρωμης οθόνης αφής 8". Αυτή η οθόνη υψηλής ανάλυσης προσφέρει εύκολο έλεγχο πολλών βασικών λειτουργιών, όπως του τηλεφώνου, του ηχοσυστήματος, του κλιματισμού και του προαιρετικού συστήματος πλοήγησης μέσω φωνητικής εντολής. Με το Ford AppLink μπορείτε, επίσης, να έχετε πρόσβαση σε ορισμένες από τις αγαπημένες σας εφαρμογές στο smartphone, ενώ κινείστε.

 

Ford SYNC 2: Για να έχετε εσείς τον hands- free έλεγχο της μουσικής, των κλήσεων, των γραπτών μηνυμάτων και άλλων εφαρμογών.
Σύστημα Υποβοήθησης  Στάθμευσης Active Park Assist για να παρκάρετε χωρίς άγχος.

Ακόμα πιο εύκολη στάθμευση

 

Η τεχνολογία Active Park Assist μπορεί να σας βοηθήσει να σταθμεύσετε παράλληλα χωρίς να χρησιμοποιήσετε τα χέρια σας, ενώ διευκολύνει επίσης την κάθετη στάθμευση. Η τεχνολογία μπορεί να ανιχνεύσει ένα χώρο και, στη συνέχεια, να οδηγήσει αυτόνομα το όχημα μέσα στους χώρους στάθμευσης με τον έλεγχο της επιτάχυνσης και του φρεναρίσματος να παραμένει στον οδηγό. Το σύστημα Side Parking Aid σας προειδοποιεί για τυχόν εμπόδια και το σύστημα Park Out Assist είναι σχεδιασμένο για να σας βοηθά να εξέρχεστε από τους πλέον στενούς χώρους στάθμευσης.

 

Σας βοηθάει να κρατάτε μια απόσταση ασφαλείας

 

Ο πίνακας οργάνων διαθέτει Ένδειξη Απόστασης. Αυτή προβάλλει συνεχώς την απόσταση από το προπορευόμενο όχημα και ενεργοποιεί ένα σύστημα φωτισμού με έγχρωμα εικονίδια, ανάλογα με τις ρυθμίσεις προσέγγισης που έχετε επιλέξει. Το σύστημα Προειδοποίησης Απόστασης μπορεί επίσης να σας προειδοποιήσει, μέσω ενός κόκκινου προειδοποιητικού συμβόλου, σε περίπτωση που πλησιάσετε πολύ το προπορευόμενο όχημα.

 

Σας βοηθά να φρενάρετε σε υψηλές ταχύτητες

 

Το σύστημα Active Braking είναι μια πρωτοποριακή νέα λειτουργία ασφάλειας, που λειτουργεί όταν ταξιδεύετε σε ταχύτητες άνω των 50 χλμ./ώρα (για παράδειγμα σε έναν αυτοκινητόδρομο). Η τεχνολογία χρησιμοποιεί ραντάρ για τη σάρωση του δρόμου μπροστά σας και, σε περίπτωση ανίχνευσης σύγκρουσης, θα σας προειδοποιήσει. Εάν δεν αντιδράσετε, το σύστημα έχει τροφοδοτήσει τα φρένα εκ των προτέρων και, στη συνέχεια, ξεκινά το φρενάρισμα για να σας βοηθήσει να επιβραδύνετε. Σε ταχύτητες κάτω των 50 χλμ./ώρα υπάρχει και άλλη μία τεχνολογία για να σας βοηθήσει: το Active City Stop. Όταν αυτές οι δύο τεχνολογίες συνδυάζονται, προσφέρουν την ασφάλεια της υποβοήθησης πέδησης, σε όλο το εύρος ταχυτήτων.

 

Γρήγορες αλλαγές ταχυτήτων με τις άκρες των δαχτύλων σας

 

Επιλέξτε ένα αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων και θα έχετε την επιλογή χειριστηρίων αυτόματης αλλαγής ταχυτήτων πτερυγίων υψηλής απόδοσης. Αυτά σας επιτρέπουν να αλλάζετε γρήγορα τις ταχύτητες με τις άκρες των δαχτύλων σας, ακόμη και στις στροφές.

 

Ford PowerShift. Ταχύτητα και εξοικονόμηση καυσίμου

 

Αυτό το προηγμένο κιβώτιο ταχυτήτων έξι σχέσεων, το οποίο συνδυάζει την άνεση του αυτόματου με το επίπεδο ελέγχου ενός μηχανικού κιβωτίου, προεπιλέγει την επόμενη ταχύτητα για εσάς, ώστε να μην υπάρχει απώλεια ισχύος κατά την αλλαγή. Οι αστραπιαίες και άψογες αλλαγές ταχύτητας του PowerShift κάνουν πιο στρωτή την οδήγηση, αλλά επίσης εξοικονομούν καύσιμο και μειώνουν τις εκπομπές CO2 σε σύγκριση με ένα συνηθισμένο αυτόματο κιβώτιο.

 

Βλέπει τα οχήματα που μπορεί να μην δείτε

 

Το σύστημα Cross Traffic Alert αποτελεί μια εξ ολοκλήρου νέα τεχνολογία που αποτελεί πλέον μέρος του συστήματος πληροφόρησης τυφλών σημείων (BLIS). Όταν βγαίνετε με την όπισθεν από το χώρο στάθμευσης και έχετε περιορισμένη ορατότητα της κίνησης, το σύστημα Cross Traffic Alert μπορεί να ανιχνεύσει τα διερχόμενα οχήματα και ενεργοποιεί έναν προειδοποιητικό ήχο. Αυτό το τεχνολογικό σύστημα ενεργοποιεί επίσης ένα φως στον πλαϊνό καθρέφτη (αριστερά ή δεξιά αναλόγως της κατεύθυνσης των διερχόμενων οχημάτων).

 

Το σύστημα Προειδοποίησης Οδηγού καταλαβαίνει πότε έχετε κουραστεί

 

Το σύστημα προειδοποίησης οδηγού παρακολουθεί διαρκώς την οδηγική συμπεριφορά σας και έχει σχεδιαστεί ώστε να ανιχνεύει κάθε απόκλιση που οφείλεται στην κούραση του οδηγού. Συνεπώς, όταν αισθανθείτε κούραση, θα εμφανιστεί στην οθόνη ένα προειδοποιητικό εικονίδιο που θα σας προτείνει να κάνετε ένα διάλειμμα.

 

Βλέπει τα οδικά σήματα που εσείς μπορεί να μη δείτε

 

Το σύστημα αναγνώρισης οδικών σημάτων μπορεί να εντοπίσει σήματα που βρίσκονται πλευρικώς του δρόμου, είτε πάνω από αυτόν, είτε είναι μόνιμα ή προσωρινά. Ένα εικονίδιο αυτού του σήματος ορίου ταχύτητας ή απαγόρευσης προσπεράσματος εμφανίζεται στον πίνακα οργάνων και αλλάζει κάθε φορά που εισέρχεστε σε ένα νέο όριο.

 

Σας βοηθάει να κρατάτε μια απόσταση ασφαλείας

 

Ο πίνακας οργάνων διαθέτει Ένδειξη Απόστασης. Αυτή προβάλλει συνεχώς την απόσταση από το προπορευόμενο όχημα και ενεργοποιεί ένα σύστημα φωτισμού με έγχρωμα εικονίδια, ανάλογα με τις ρυθμίσεις προσέγγισης που έχετε επιλέξει. Το σύστημα Προειδοποίησης Απόστασης μπορεί επίσης να σας προειδοποιήσει, μέσω ενός κόκκινου προειδοποιητικού συμβόλου, σε περίπτωση που πλησιάσετε πολύ το προπορευόμενο όχημα.

 

Έξυπνοι προβολείς

 

Οι προβολείς bi-Xenon διαθέτουν ένα προηγμένο σύστημα προβολέων, που προσαρμόζεται έξυπνα στην εκάστοτε συνθήκη οδήγησης. Ανάλογα με τον τύπο του δρόμου, η τεχνολογία αλλάζει αυτόματα προσφέροντας την καλύτερη δυνατή διανομή φωτός απο τις συνολικα 4 διαθέσιμες. Το σύστημα μπορεί επίσης να περιλαμβάνει φώτα για τις στροφές, τα οποία κινούνται παράλληλα με την κατεύθυνση του τιμονιού.

 

Οπισθοπορεία με μεγαλύτερη ευκολία

 

Κολωνάκια, κάδοι, χαμηλοί τοίχοι, κα. Η κάμερα οπισθοπορείας προβάλλει οτιδήποτε βρίσκεται πίσω σας σε μια οθόνη η οποία είναι ενσωματωμένη στην κεντρική κονσόλα και ενεργοποιείται αυτόματα κάθε φορά που επιλέγετε την όπισθεν. Το σύστημα προβάλλει επίσης πρακτικές οδηγίες για να μπορείτε να σταθμεύετε ακόμα και σε στενούς χώρους.

Η εταιρία ΕΛΦΟΡ Δ.ΧΑΛΒΑΤΖΗΣ - Γ.ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ Ο.Ε. ιδρύθηκε στις 18 Νοεμβρίου 1983. Η νεοσύστατη τότε επιχείρηση δραστηριοποιούνταν στο χώρο της λιανικής πώλησης ανταλλακτικών FORD.

Social ΕΛΦΟΡ

ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ - ΑΞΕΣΟΥΑΡ

ΕΚΘΕΣΗ - ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ - ΦΑΝΟΒΑΦΕΙΟ