Επικοινωνήστε μαζί μας: 210 57 19 168| elforford@gmail.com | www.ford.gr
×

Warning

JUser: :_load: Unable to load user with ID: 111

FOCUS RS

Ασυμβίβαστη εμφάνιση. Εξαιρετικές επιδόσεις. Αυτό το αυτοκίνητο δημιουργήθηκε από την εμμονή για τη μηχανολογική αρτιότητα καθώς και από το πάθος για το μηχανοκίνητο αθλητισμό.

ΝΕΟ FORD FOCUS RS

 

350 ίπποι,  τελική ταχύτητα 266 χλμ/ώρα και 1g πλευρικής επιτάχυνσης.

Ο κινητήρας EcoBoost 2,3 λίτρων του νέου Ford Focus RS 
έχει εντυπωσιακά χαρακτηριστικά. 

Όλοι οι κινητήρες έχουν βελτιωθεί με μια σειρά προηγμένων τεχνολογιών, 
όπως κίνηση στους 4 τροχούς All-Wheel Drive, σύστημα Launch Control και διαφορετικά προφίλ οδήγησης...

Όσο για το σχεδιασμό και το στιλ του αυτοκινήτου, αυτά μιλάνε από μόνα τους.

 

All-Wheel Drive system with Dynamic Torque Vectoring

Μέγιστος έλεγχος στις στροφές

 

Το σύστημα τετρακίνησης Ford Performance (AWD) με Δυναμική Κατανομή Ροπής παρέχει πάνω από 1 g πλευρικής επιτάχυνσης, εξαιρετικό κράτημα και πολύ ακριβή χειρισμό όταν στρίβετε με μεγάλη ταχύτητα.

Το σύστημα έχει 2 ηλεκτρονικά ελεγχόμενους συμπλέκτες στον πίσω άξονα που μοιράζουν τη ροπή του κινητήρα μεταξύ των πίσω τροχών ανάλογα το οδόστρωμα και τις οδηγικές συνθήκες. Aυτό το έξυπνο σύστημα σάς επιτρέπει να απολαμβάνετε ελεγχόμενες πλαγιολισθήσεις όταν είστε στην πίστα.

Δείτε το video

 

Προηγμένη τεχνολογία κινητήρα EcoBoost 2,3 λίτρων

 

Ο κινητήρας EcoBoost 2,3 λίτρων προσφέρει επαναστατική τεχνολογία, που συνδυάζει ψεκασμό καυσίμου, διπλό ανεξάρτητο μεταβλητό χρονισμό και υπερσυμπίεση δύο σταδίων twin-scroll.

Καθώς είναι ρυθμισμένος ειδικά για το νέο Ford Focus RS, ο κινητήρας αυτός αποδίδει μέγιστη ισχύ 350 ίππων και μέγιστη ροπή 440 Nm (470 Nm με overboost).

Η εξαιρετικά χαμηλή απόκριση συνοδεύεται από άφθονη ροπή στις μεσαίες στροφές. Ταυτόχρονα, το μέγιστο όριο στροφών του κινητήρα βρίσκεται στις 6.800 σ.α.λ.

 

Focus RS Rear ¾
 

ΕΝΑ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ ΟΡΑΜΑ,
ΜΙΑ ΙΣΧΥΡΗ ΕΙΚΟΝΑ

 

Η εμφάνιση του νέου Ford Focus RS
αντανακλά τις επιδόσεις του ενώ παράλληλα δίνει έμφαση στο στιλ.

Η επιβλητική επάνω μάσκα και ο σχεδιασμός του προφυλακτήρα βελτιώνουν την αεροδυναμική. Η ειδική σχεδίασης κάτω ποδιά περιλαμβάνει αεραγωγούς για την ψύξη των φρένων.
Ταυτόχρονα ο πίσω διαχύτης και η αεροτομή συμβάλλουν στην αύξηση της άντωσης.

Χωρίς αμφιβολία, αυτός ο πρωτοποριακός σχεδιασμός έχει σημαντικό σκοπό.

 

Focus RS Front ¾

 

 

Focus RS Μπροστινό τμήμα ¾

 

Focus RS Rear ¾

 

 

Focus RS πίσω τμήμα ¾

 

Focus RS Performance Brakes

 

 

Focus RS Φρένα Επιδόσεων

 

RS Iconic Badge

 

 

RS Εμβληματικό Σήμα

 

Large RS Spoiler

 

 

Μεγάλη Αεροτομή RS

 

Focus RS Imposing Grille

 

 

Focus RS Εντυπωσιακή Μάσκα

 

ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΟ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΣΑΣ

 

Μόλις μπείτε στο νέο Ford Focus RS θα καταλάβετε πως έχετε μπει σε ένα χώρο που είναι αφιερωμένος σε εσάς, τον οδηγό.

Βολευτείτε στα σπορ καθίσματα Recaro και προσέξτε πως κάθε όργανο και χειριστήριο έχουν την ιδανική θέση. Το τιμόνι είναι τέλεια ζυγισμένο και κάθε χαρακτηριστικό βρίσκεται εκεί για να βελτιώσει τη συνολική εμπειρία σας.

Με χαρακτηριστικές ραφές σε μπλε θέμα RS και προσοχή στη λεπτομέρεια, η αίσθηση ευχαρίστησης δεν πηγάζει μόνο από τις επιδόσεις του αυτοκινήτου.

 

Focus RS Interior Cockpit

 

 

Focus RS Εσωτερικό Καμπίνας

 

SYNC 2.0

 

 

SYNC 2.0

 

Performance Gauges

 

 

Δείκτες Επιδόσεων

 

Instrument Panel

 

 

Ταμπλό Οργάνων

 

Focus RS Interior Cockpit

 

 

Focus RS Εσωτερικό Καμπίνας

 

6-Speed Manual Transmission

 

 

Μηχανικό Κιβώτιο Ταχυτήτων 6 Σχέσεων

 

ΕΞΥΠΝΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΣΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΑΣ

 

Με το νέο Ford Focus RS, περιβάλλεστε από έξυπνα τεχνολογικά συστήματα.

Καθένα από αυτά έχει ένα συγκεκριμένο ρόλο, άλλα όλα έχουν ένα μόνο σκοπό: να σας επιτρέπουν να απολαμβάνετε τις δυνατότητες του αυτοκινήτου σας στο έπακρο.

 

All-Wheel Drive system with Dynamic Torque Vectoring

Μέγιστος έλεγχος στις στροφές

 

Το σύστημα τετρακίνησης Ford Performance (AWD) με Δυναμική Κατανομή Ροπής παρέχει πάνω από 1 g πλευρικής επιτάχυνσης, εξαιρετικό κράτημα και πολύ ακριβή χειρισμό όταν στρίβετε με μεγάλη ταχύτητα.

Το σύστημα έχει 2 ηλεκτρονικά ελεγχόμενους συμπλέκτες στον πίσω άξονα που μοιράζουν τη ροπή του κινητήρα μεταξύ των πίσω τροχών ανάλογα το οδόστρωμα και τις οδηγικές συνθήκες. Aυτό το έξυπνο σύστημα σάς επιτρέπει να απολαμβάνετε ελεγχόμενες πλαγιολισθήσεις όταν είστε στην πίστα.

Δείτε το video

 

Έτοιμο για το δρόμο. Προετοιμασμένο για την πίστα.

 

Με το νέο Ford Focus RS, έχετε πλήρη έλεγχο της οδήγησης και της συμπεριφοράς του αυτοκινήτου: στο δρόμο ή στην πίστα. Με το πάτημα ενός διακόπτη, μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ κανονικού, σπορ ή προφίλ οδήγησης σε πίστα. Κάθε οδηγικό προφίλ προσαρμόζει το σύστημα τετρακίνησης, την απόσβεση της ανάρτησης, τα συστήματα ηλεκτρονικού ελέγχου ευστάθειας και ABS, την απόκριση τιμονιού και κινητήρα ακόμη και τον ήχο του κινητήρα. Στις πίστες μπορείτε να επιλέξετε λειτουργία πλαγιολίσθησης, όπου η κατανομή ροπής σάς βοηθά να έχετε ελεγχόμενες πλαγιολισθήσεις.

 

Selectable Drive Modes
Launch Control

Ετοιμαστείτε για απογείωση

 

Επιλέξτε το σύστημα Launch Control από το μενού στο ταμπλό του αυτοκινήτου σας, βάλτε την πρώτη ταχύτητα, γκαζώστε στο τέρμα και μετά απελευθερώστε το συμπλέκτη. Τα προηγμένα τεχνολογικά συστήματα ρυθμίζουν άμεσα την ανάρτηση και το σύστημα μετάδοσης, ώστε να παρέχουν την πιο γρήγορη επιτάχυνση από τη θέση εκκίνησης. Όποιες κι αν είναι οι συνθήκες της πίστας, η ροπή κατανέμεται μέσω του συστήματος τετρακίνησης (AWD). Αυτό διατηρεί μέγιστη ισχύ κινητήρα (χρησιμοποιώντας το overboost), διαχειρίζεται το σύστημα ελέγχου πρόσφυσης και ρυθμίζει την ανάρτηση για μέγιστο κράτημα.

 

Damper button

Έλεγχος και στις ρυθμίσεις ανάρτησης

 

Για μεγαλύτερη βελτιστοποίηση, μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις ανάρτησης χωρίς να πάρετε τα χέρια σας από το τιμόνι (ή τα μάτια σας από το δρόμο). Μέσω του διακόπτη στο τιμόνι μπορείτε να επιλέξετε το βασικό προφίλ οδήγησης, για μια άνετη αλλά σπορ οδηγική εμπειρία RS. Επιλέγοντας το σπορ προφίλ οδήγησης, η πιο σκληρή ρύθμιση παρέχει μεγαλύτερη πληροφόρηση και ακόμη πιο ακριβή χειρισμό σε ευθείες, αλλά και σε δρόμους με στροφές ή σε πίστες. Οι ρυθμίσεις της ανάρτησης προβάλλονται ευκρινώς μπροστά σας, ώστε να έχετε τον απόλυτο έλεγχο.

 

Performance Shift Light

Αλλάξτε ταχύτητα στο βέλτιστο σημείο

 

Μια σειρά εκλεπτυσμένων συστημάτων και χαρακτηριστικών συνδυάζονται για να διασφαλίσουν ότι το κιβώτιο ταχυτήτων και ο κινητήρας παρέχουν μέγιστη επιτάχυνση. Με τη φωτεινή ένδειξη αλλαγής ταχυτήτων, μπορείτε επίσης να δείτε το βέλτιστο σημείο αλλαγής ταχύτητας. Και εάν ο κινητήρας προσεγγίσει το όριο των 6.900 σ.α.λ., η ενδεικτική λυχνία θα αρχίσει να αναβοσβήνει για να σας προειδοποιήσει.

 

Ford SYNC

Προηγμένη ασύρματη τεχνολογία

 

Με το σύστημα Ford SYNC μπορείτε να ελέγχετε τη μουσική και να πραγματοποιείτε και να δέχεστε κλήσεις στο κινητό σας, χρησιμοποιώντας απλές φωνητικές εντολές. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το φωνητικό έλεγχο για την αναπαραγωγή τραγουδιών από USB ή MP3/iPod® , ή μουσικής από το συμβατό με Bluetooth® κινητό σας.

 

Bi-Xenon headlamps

Προβολείς που σας βοηθούν να βλέπετε στις στροφές

 

Οι προβολείς Bi-Xenon του νέου Ford Focus RS δεν είναι απλά εντυπωσιακοί, είναι και έξυπνοι. Αυτό συμβαίνει γιατί ακολουθούν την πορεία του δρόμου καθώς στρίβετε το τιμόνι, προσφέροντας εντυπωσιακή ορατότητα. Μπορούν επίσης να προσαρμόζουν το μοτίβο φωτισμού, ανάλογα με την ταχύτητα, το περιβάλλον και τις συνθήκες. Επτά διαφορετικές λειτουργίες περιλαμβάνουν συγκεκριμένες ρυθμίσεις για την οδήγηση στην πόλη, στην εξοχή, σε αυτοκινητόδρομους ή κάτω από δυσμενείς καιρικές συνθήκες.

Η εταιρία ΕΛΦΟΡ Δ.ΧΑΛΒΑΤΖΗΣ - Γ.ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ Ο.Ε. ιδρύθηκε στις 18 Νοεμβρίου 1983. Η νεοσύστατη τότε επιχείρηση δραστηριοποιούνταν στο χώρο της λιανικής πώλησης ανταλλακτικών FORD.

Social ΕΛΦΟΡ

ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ - ΑΞΕΣΟΥΑΡ

ΕΚΘΕΣΗ - ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ - ΦΑΝΟΒΑΦΕΙΟ