Επικοινωνήστε μαζί μας: 210 57 19 168| elforford@gmail.com | www.ford.gr
×

Warning

JUser: :_load: Unable to load user with ID: 111

FOCUS ST

Δοκιμασμένες επιδόσεις σε συνδυασμό με εξαιρετική αποδοτικότητα, προηγμένα τεχνολογικά συστήματα και σχεδίαση τελευταίας τεχνολογίας: το νέο Focus ST τα συνδυάζει όλα αυτά σε ένα μοναδικά συναρπαστικό πακέτο.

Με ένα εντυπωσιακά επανασχεδιασμένο, πλαισιωμένο από ανάγλυφα στοιχεία αμάξωμακαι με μια ακόμη πιο προηγμένη και σοφιστικέ καμπίνα, αυτό είναι το πιο εξελιγμένο Focus ST μέχρι σήμερα.

 

 

 

Αυτό το μοντέλο επόμενης γενιάς διαθέτει μια μεγάλη γκάμα αξιοσημείωτων τεχνολογικών συστημάτων. Για παράδειγμα, με το Ford SYNC 2 με φωνητικό έλεγχο Έλεγχο και οθόνη αφής 8" επιτρέπει τους οδηγούς να ελέγχουν το τηλέφωνο, την πλοήγηση, την ψυχαγωγία και το σύστημα κλιματισμού τους μέσω φωνητικών εντολών ή χρησιμοποιώντας μια μεγάλη έγχρωμη οθόνη αφής.

 

 

 

Μια σειρά από υπερσύγχρονους κινητήρες προσφέρει την τέλεια ισορροπία μεταξύ ισχύος και εξοικονόμησης καυσίμου. Στους κινητήρες περιλαμβάνεται ο δίλιτρος βενζινοκινητήρας 250 ίππων και, για πρώτη φορά, στο Focus ST ο ισχυρός πετρελαιοκινητήρας 185 ίππων.

 

 

Εξωτερικό

 

Το επιβλητικό προφίλ του νέου Focus ST που αγκαλιάζει το δρόμο και το τολμηρό στιλ του δηλώνουν ξεκάθαρα την πρόθεσή του. Τα χαρακτηριστικά του όπως το ανάγλυφο καπό, οι λεπτοί προβολείς και η διπλή κεντρική εξαγωνική εξάτμιση του προσφέρουν μια χαρακτηριστική εμφάνιση. Η έξυπνη σχεδίαση, η οποία έχει αγωνιστικές αναφορές, βελτιώνει επίσης τις επιδόσεις, την αεροδυναμική, την άντωση και το κράτημα του αυτοκινήτου.

 

Ford Focus ST Exterior

 

 

Focus ST με εξωτερικό χρώμα αμαξώματος Tangerine Scream

 

Ford Focus ST Exterior

 

Focus ST Diesel

Ford Focus ST Exterior

 

 

Focus ST Diesel και Βενζίνη

 

Ford Focus ST Exterior

 

 

Focus ST με εξωτερικό χρώμα αμαξώματος Tangerine Scream

 

In Frozen White

 

 

Focus ST με εξωτερικό χρώμα αμαξώματος Frozen White

 

Wagon in Stealth Grey

 

 

Focus ST Wagon με εξωτερικό χρώμα αμαξώματος Stealth

 

 

 

Focus ST με εξωτερικό χρώμα αμαξώματος Race Red

 

 

 

Focus ST με εξωτερικό χρώμα αμαξώματος Tangerine Scream

 

 

 

Focus ST με εξωτερικό χρώμα αμαξώματος Tangerine Scream

 

Εσωτερικό

 

Αφού μπείτε στην καμπίνα, καθίσετε αναπαυτικά στα εργονομικά σχεδιασμένα σπορ καθίσματα Recaro και πιάσετε το τιμόνι με τις επίπεδες πλευρές, άμεσα θα αισθανθείτε οικειότητα.

Χάρη στην έξυπνη σχεδίαση του ταμπλό, τα βασικά χειριστήρια και οι λειτουργίες πλοήγησης είναι κυριολεκτικά στο χέρι σας. Από την άλλη, με τα καταλλήλως σχεδιασμένα πεντάλ έχετε την εξαιρετική ισχύ του ST στα πόδια σας.

Το αυτοκίνητο διαθέτει επίσης τρία πρόσθετα όργανα – ένα μοναδικό χαρακτηριστικό του ST – τα οποία βρίσκονται στο ταμπλό του και απεικονίζουν την υπερσυμπίεση του τούρμπο, την θερμοκρασία και την πίεση του λαδιού.

 

 

Ford Focus ST Interior

Εσωτερικό Focus ST

 

Ford Focus ST Interior

Τιμόνι & Ταμπλό

 

Ford Focus ST Interior

Πεντάλ

 

Έχετε το τιμόνι- Έχετε και τον έλεγχο του αυτοκίνητου

 

Έξυπνα τεχνολογικά συστήματα συνδυασμένα με ευφυή σχεδίαση και συστήματα ακρίβειας. Παραμείνετε συνδεδεμένοι με τους φίλους και τις επαφές σας- ακούστε την αγαπημένη σας μουσική ενώ κάθεστε αναπαυτικά πίσω από το τιμόνι του νέου Focus ST

 

Sports Suspenssion

Σπορ ανάρτηση που θυμίζει αγωνιστικό

 

Οι αναρτήσεις του νέου Focus ST έχουν δεχθεί τις απαραίτητες τροποποιήσεις για να μπορέσουν να αξιοποιήσουν στο έπακρο την στιβαρή κατασκευή του πλαισίου και τον εκρηκτικό κινητήρα. Νέες γωνίες ρύθμισης με ενισχυμένα ελατήρια και σάιλεντμπλοκ έχουν επιλεγεί προσεκτικά για την εμπρός ανάρτηση, ενώ ο διαφορετικός σχεδιασμός της πίσω ανάρτησης και η χρήση νέων πιο άκαμπτων στοιχείων, εξασφαλίζουν οδική συμπεριφορά ακριβείας.

 

Εύκολοι ελιγμοί στην οδήγηση

 

Το ηλεκτρικό σύστημα υποβοήθησης του τιμονιού (EPAS) προσαρμόζεται αυτόματα ώστε να είναι η πιο εύκολη και ξεκούραστη οδήγηση όταν σταθμεύετε σε στενό χώρο και προκειμένου να έχετε πιο σταθερό τιμόνι όταν χρειάζεστε μεγαλύτερο έλεγχο στις εθνικές οδούς.

 

Electronic Power Assisted Steering
Electronic Transition Stability

Προσπεράστε διατηρώντας τον έλεγχο

 

Το νέο Focus ST κάνει χρήση μιας νέας τεχνολογίας με την ονομασία Electronic Transitional Stability (μέρος του προηγμένου προγράμματος τριών σταδίων ESP). Το σύστημα, το οποίο ανιχνεύει την ευστάθεια του οχήματος και τις εντολές του οδηγού, μπορεί να αντιδρά και να αποκρίνεται για να σας βοηθάει να διατηρείτε την ακρίβεια και τον έλεγχο όταν αλλάζετε λωρίδες ή κατά την προσπέραση.

 

Μεγαλύτερος έλεγχος & μεγαλύτερη διασκέδαση στις στροφές

 

Εξισορροπώντας τη ροπή του κινητήρα ανάμεσα στους μπροστινούς τροχούς, ώστε να ταιριάζουν με το οδόστρωμα και τις οδηγικές συνθήκες, το σύστημα ηλεκτρονικού ελέγχου κατανομής της ροπής σας προσφέρει κράτημα, εμπιστοσύνη και άπταιστη οδηγική συμπεριφορά κατά την επιτάχυνση στη διάρκεια των στροφών.

 

Electronic Torque Vectoring Stability

Κατασκευασμένο για να προσφέρει ισχύ

 

Το νέο Focus ST διαθέτει έναν πετρελαιοκινητήρα ικανό να αποδώσει μέχρι 185 ίππους με ροπή 400Nm και έναν βενζινοκινητήρα με ιπποδύναμη 250PS και ροπή 345Nm. 54 Έτσι, οι νέες στηρίξεις κινητήρα έχουν κατασκευαστεί ειδικά για να αποδίδουν αυτή την ισχύ με άψογο τρόπο, εξαιρώντας την πρόσφυση στους μπροστινούς τρόπους, ακόμα και όταν το αυτοκίνητο επιταχύνει απότομα.

 

Η πιο σύγχρονη ασύρματη τεχνολογία

 

Το Ford SYNC 2 με Φωνητικό Έλεγχο και Οθόνη Αφής είναι ένα προηγμένο σύστημα ψυχαγωγίας και ενημέρωσης που το συνοδεύει προαιρετικά μια έγχρωμης οθόνης αφής 8 ιντσών. Το σύστημα Ford SYNC 2 επιτρέπει τον hands- free έλεγχο πολλών βασικών λειτουργιών στην καμπίνα, όπως του τηλεφώνου, του ηχοσυστήματος, του κλιματισμού κα. Η πολύ- λειτουργική οθόνη 8’’ είναι μια φιλική προς το χρήστη οθόνη αφής που επιτρέπει στους οδηγούς να επιλέγουν ρυθμίσεις με ένα απλό άγγισμα της οθόνης.

 

Ford SYNC 2 with Voice Control and Touchscreen
Cross Traffic Alert

Βλέπει τα οχήματα που μπορεί να μην δείτε

 

Το σύστημα Cross Traffic Alert αποτελεί μια εξ ολοκλήρου νέα τεχνολογία που αποτελεί πλέον μέρος του συστήματος πληροφόρησης τυφλών σημείων (BLIS). Όταν βγαίνετε με την όπισθεν από το χώρο στάθμευσης και έχετε περιορισμένη ορατότητα της κίνησης, το σύστημα Cross Traffic Alert μπορεί να ανιχνεύσει τα διερχόμενα οχήματα και ενεργοποιεί έναν προειδοποιητικό ήχο. Αυτό το τεχνολογικό σύστημα ενεργοποιεί επίσης ένα φως στον πλαϊνό καθρέφτη (αριστερά ή δεξιά αναλόγως της κατεύθυνσης των διερχόμενων οχημάτων).

 

 

Η εταιρία ΕΛΦΟΡ Δ.ΧΑΛΒΑΤΖΗΣ - Γ.ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ Ο.Ε. ιδρύθηκε στις 18 Νοεμβρίου 1983. Η νεοσύστατη τότε επιχείρηση δραστηριοποιούνταν στο χώρο της λιανικής πώλησης ανταλλακτικών FORD.

Social ΕΛΦΟΡ

ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ - ΑΞΕΣΟΥΑΡ

ΕΚΘΕΣΗ - ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ - ΦΑΝΟΒΑΦΕΙΟ