Επικοινωνήστε μαζί μας: 210 57 19 168| elforford@gmail.com | www.ford.gr
×

Warning

JUser: :_load: Unable to load user with ID: 111

ECOSPORT

Το Ford EcoSport είναι ένα νέο είδος SUV, ένα Smart Utility Vehicle, δηλαδή ένα έξυπνο όχημα πολλαπλής χρήσης

Το Ford EcoSport είναι ένα νέο είδος SUV, ένα Smart Utility Vehicle, δηλαδή ένα έξυπνο όχημα πολλαπλής χρήσης.

Έξυπνο γιατί είναι περιορισμένο εξωτερικά, αλλά ευρύχωρο και καλά εξοπλισμένο εσωτερικά.

Έξυπνο γιατί μια σειρά από εκπληκτικές τεχνολογίες κάνουν την οδήγηση άνετη και απολαυστική σε κάθε περίπτωση.

Και έξυπνο γιατί κορυφαίας τεχνολογίας κινητήρες και κιβώτια ταχυτήτων εξασφαλίζουν εκπληκτική απόδοση και εξαιρετική οικονομία καυσίμου.

 

EcoSport Titanium Kinetic Blue Exterior

Σιγουριά στην οδήγηση και επιβλητική άποψη του δρόμου

 

Στους πολυσύχναστους δρόμους και στα στενά της πόλης, στις στενές θέσεις στάθμευσης... χάρη στην έξυπνη σχεδίασή του, το EcoSport αντεπεξέρχεται εύκολα. Με ευελιξία και ευχέρεια που συνδυάζονται με άριστη ορατότητα: η υπερυψωμένη θέση οδήγησης προσφέρει σε σας και τους επιβάτες σας μια εντυπωσιακή άποψη του δρόμου εμπρός και του κόσμου γύρω σας.

 

Ένας επαναστατικός συνδυασμός δύναμης και οικονομίας

 

Ο 3-κύλινδρος κινητήρας βενζίνης EcoBoost 1,0 λίτρου είναι ένα προϊόν ευφυούς σχεδίασης και έξυπνης μηχανικής. Η τεχνολογία του προσφέρει, ουσιαστικά, την ιπποδύναμη ενός μεγάλου κινητήρα με την οικονομία καυσίμου ενός μικρού: κάτι που επέτρεψε στον EcoBoost να κερδίσει το αναγνωρισμένο βραβείο του παγκόσμιου κινητήρα της χρονιάς για τρεις συνεχόμενες χρονιές, μια επιτυχία χωρίς προηγούμενο.

 

Ford 1.0-litre  EcoBoost Engine
 
Στο εσωτερικό του νέου EcoSport, υπάρχει πλούσιο ύψος οροφής, χώρος στα πόδια και χώρος στους αγκώνες για τον οδηγό και τέσσερις επιβάτες. Και, χάρη στην έξυπνη σχεδίαση του αυτοκινήτου, όλες οι έξυπνες τεχνολογίες είναι εύκολα προσβάσιμες.
 

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΓΙΑ ΣΑΣ

 

Οι πρωτοποριακές τεχνολογίες της Ford έχουν σχεδιαστεί να κάνουν πολλά. Όλα τα συστήματα συνδυάζονται για τη διασύνδεσή σας με τον κόσμο και την ψυχαγωγία σας, αλλά και για να κάνουν τη ζωή σας ευκολότερη με κάθε τρόπο.

 

Searing Wheel Controls

Προηγμένη τεχνολογία ανοικτής συνομιλίας

 

Το Ford SYNC σας επιτρέπει να ακούτε μουσική από το κινητό σας τηλέφωνο, αλλά και να κάνετε ή να δέχεστε τηλεφωνικές κλήσεις σε ανοικτή συνομιλία με φωνητικό έλεγχο. Με απλές φωνητικές εντολές, το σύστημα Ford SYNC αναπαράγει μουσικά κομμάτια από συσκευή MP3, μνήμη USB ή iPod®, ή μεταδίδει μουσική μέσω streaming από κινητό τηλέφωνο συνδεδεμένο ασύρματα μέσω Bluetooth®. Μπορεί ακόμα να σας διαβάζει τα γραπτά μηνύματα που δέχεστε στο κινητό σας τηλέφωνο με φωνητική αναπαραγωγή από το ηχοσύστημα του αυτοκινήτου (προαιρετική επιλογή σε όλη τη γκάμα).

*Το λογότυπο και η ονομασία Bluetooth® είναι σήματα κατατεθέντα της Bluetooth SIG, Inc. και οποιαδήποτε χρήση από τη Ford Motor Company Limited και τις θυγατρικές της εταιρείες γίνεται κατόπιν αδείας. Άλλα εμπορικά σήματα και εμπορικές ονομασίες ανήκουν στους αντίστοιχους κατόχους τους.

 

EcoSport Parking Sensors

Αισθητήρες για να παρκάρετε χωρίς άγχος

 

Οι αισθητήρες απόστασης στάθμευσης σας βοηθούν να αντιληφθείτε την απόσταση ανάμεσα στο αυτοκίνητό σας και το επόμενο εμπόδιο πίσω σας. Όταν ανιχνεύσουν ένα εμπόδιο, ενεργοποιούν ένα ηχητικό σήμα, το οποίο εντείνεται όσο πλησιάζετε σε αυτό (προαιρετική επιλογή σε όλη τη γκάμα).

 

EcoSport Cruise Control Panel

Πιο ξεκούραστη οδήγηση, πιο οικονομική διαδρομή

 

Το Cruise Control διατηρεί την ταχύτητα του αυτοκινήτου σταθερή στο όριο που θα επιλέξετε, για πιο χαλαρή οδήγηση στους αυτοκινητοδρόμους, στα μεγάλα ταξίδια. Περιορίζουν τον κίνδυνο να υπερβείτε το όριο ταχύτητας και σας βοηθούν να εξοικονομήσετε καύσιμο (προαιρετική επιλογή μόνο στο Titanium).

 

EcoSport Signature  Front LED Headlights

Προβολείς LED

 

Εντυπωσιακοί προβολείς LED με χαρακτηριστικό σχήμα ενισχύουν την εντυπωσιακή εμφάνιση του Ford EcoSport, δημιουργώντας μια αναγνωρίσιμη, επιβλητική παρουσία στον δρόμο.

 

EcoSport Driver Dashboard

Πιο οικονομική αλλαγή ταχυτήτων

 

Μια ένδειξη αλλαγής ταχυτήτων στον πίνακα οργάνων σας επισημαίνει πότε να αλλάξετε ταχύτητα για μέγιστη οικονομία καυσίμου. Είναι ένας απλός αλλά αποτελεσματικός τρόπος για πιο οικονομική οδήγηση.

 

EcoSport Trip Computer

Σημαντικά στοιχεία για το ταξίδι σας

 

Ο υπολογιστής ταξιδιού σας παρέχει σημαντικά στοιχεία για τα χιλιόμετρα που έχετε κάνει, την κατανάλωση καυσίμου, την ταχύτητα και τη θερμοκρασία του περιβάλλοντος. Σας δείχνει, επίσης, κατά προσέγγιση πόσα χιλιόμετρα μπορείτε να διανύσετε με το καύσιμο που απομένει στο ρεζερβουάρ. Κάτι ιδιαίτερα χρήσιμο στα μεγάλα ταξίδια ή αν θέλετε να πάτε σε κάποια απομακρυσμένη περιοχή.

Η εταιρία ΕΛΦΟΡ Δ.ΧΑΛΒΑΤΖΗΣ - Γ.ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ Ο.Ε. ιδρύθηκε στις 18 Νοεμβρίου 1983. Η νεοσύστατη τότε επιχείρηση δραστηριοποιούνταν στο χώρο της λιανικής πώλησης ανταλλακτικών FORD.

Social ΕΛΦΟΡ

ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ - ΑΞΕΣΟΥΑΡ

ΕΚΘΕΣΗ - ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ - ΦΑΝΟΒΑΦΕΙΟ