Επικοινωνήστε μαζί μας: 210 57 19 168| elforford@gmail.com | www.ford.gr
×

Warning

JUser: :_load: Unable to load user with ID: 111

B-MAX

FORD B-MAX

Ευφυές, με καινοτομική σχεδίαση θυρών για εύκολη είσοδο. Γεμάτο με τεχνολογίες αιχμής και έξυπνη εκμετάλλευση χώρων. Ιδανικό για κάθε οδηγό.

ο νέο Ford B-MAX έχει κατασκευαστεί ειδικά για τους οδηγούς της πόλης και κυρίως για τους νέους οικογενειάρχες. Παρόλο που είναι συμπαγές σε μέγεθος, οι εύχρηστες πόρτες του, με μοναδικό άνοιγμα 1,5 μέτρου, σας προσφέρουν άνετη πρόσβαση σε ένα κορυφαίο στην κατηγορία του, άνετο και προηγμένο εσωτερικό.
Εκτός από το μοναδικό design, το Ford B-MAX διαθέτει ένα πλήθος από τεχνολογικά χαρακτηριστικά που διευκολύνουν την οδήγηση και την κάνουν πιο απολαυστική και αποτελεσματική. Για παράδειγμα, το σύστημα Active City Stop συμβάλλει στην αποφυγή συγκρούσεων σε χαμηλές ταχύτητες, φρενάροντας αυτόματα για σας, αν χρειάζεται. Επίσης, με το σύστημα Ford SYNC μπορείτε να ελέγχετε τη μουσική και το κινητό σας τηλέφωνο με απλές φωνητικές εντολές. Τέλος, ο κορυφαίος βενζινοκινητήρας EcoBoost 1,0L παράγει ισχύ ανάλογη με αυτή ενός κινητήρα 1,6L, ενώ επιτυγχάνει την καλύτερη οικονομία καυσίμου στην κατηγορία του.

Κορυφαία στην κατηγορία του πρόσβαση στο εσωτερικό χάρη στη σχεδίασή του

Με το έξυπνο σύστημα των θυρών έχετε κορυφαία στην κατηγορία πρόσβαση στον χώρο του εσωτερικού. Το απόλυτα ευέλικτο, αλλά παράλληλα προηγμένο εσωτερικό, κάνει το Ford Β-ΜΑΧ να ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα αυτοκίνητα της κατηγορίας του.
Το νέο Ford Β-ΜΑΧ διαθέτει αμάξωμα με μοναδικό design. Με τις πόρτες ανοιχτές, θα προσέξετε ότι οι κεντρικές κολώνες, οι οποίες συνήθως χωρίζουν το εμπρός από το πίσω μέρος του αυτοκινήτου, έχουν ενσωματωθεί έξυπνα στις ίδιες τις πόρτες. Αυτό σημαίνει ότι δεν υπάρχουν εμπόδια, με αποτέλεσμα να είναι πλήρως ελεύθερη η πρόσβαση στο εσωτερικό.
 
Το ποιοτικό εσωτερικό του νέου Ford Β-ΜΑΧ χαρακτηρίζεται από το κομψό design και την ευρύχωρη σχεδίαση, με τα υψηλής ποιότητας υλικά, τις διακριτικές χρωματικές αντιθέσεις και τις χρωμιωμένες λεπτομέρειες. Επίσης, η μεγάλη πανοραμική ηλιοροφή, η οποία πλημμυρίζει το εσωτερικό με φυσικό φως, δημιουργεί ένα άνετο και χαλαρό περιβάλλον, τόσο για τον οδηγό όσο και για τους επιβάτες.
Για ακόμα μεγαλύτερη άνεση, τα πίσω καθίσματα και το κάθισμα του συνοδηγού αναδιπλώνονται, προσφέροντάς σας έναν εκπληκτικό χώρο φόρτωσης που φτάνει σε μήκος τα 2,35 μέτρα.

Για απολαυστική οδήγηση στην πόλη

Το Ford Β-ΜΑΧ διευκολύνει και κάνει πιο απολαυστική την οδήγηση στην πόλη, χάρη στα προηγμένα συστήματα τεχνολογίας υποβοήθησης της οδήγησης και ένα πλήθος χαρακτηριστικών που ενδεχομένως δεν θα περιμένατε σε ένα αυτοκίνητο της κατηγορίας του. Σε συνδυασμό με το μοναδικό σύστημα θυρών, πρόκειται για ένα αυτοκίνητο που ανταποκρίνεται σε όλες τις ποικίλες απαιτήσεις και ανάγκες του σύγχρονου οδηγού.
 
Το Ford Β-ΜΑΧ διαθέτει κορυφαία στην κατηγορία του συστήματα τεχνολογίας τα οποία ουσιαστικά βοηθούν σε κάθε πτυχή της οδήγησης.
 
Το Ford B-MAX φρενάριε για εσένα
 
Το Ford Β-ΜΑΧ φρενάρει για εσάς, για να αποφύγετε τις συγκρούσεις στις χαμηλές ταχύτητες
Χάρη στο πρωτοποριακό σύστημα Active City Stop (προαιρετική επιλογή) μπορείτε να περιορίσετε ή και να αποφύγετε συγκρούσεις σε συνθήκες πυκνής κυκλοφορίας με χαμηλές ταχύτητες ή όταν η ταχύτητα δεν ξεπερνά τα 30 χιλιόμετρα την ώρα. Αν το σύστημα ανιχνεύσει απότομη ακινητοποίηση του προπορευόμενου οχήματος, τότε φρενάρει αυτόματα το αυτοκίνητο.
Ford B-MAX
 
Πρόσθετος έλεγχος στις ανηφόρες
Το σύστημα υποβοήθησης εκκίνησης σε ανηφόρα (Hill Start Assist) δεν αφήνει το όχημα να κυλήσει προς τα πίσω όταν ξεκινάτε σε ανηφόρα. Λειτουργεί διατηρώντας την πίεση στα φρένα για 2,5 δευτερόλεπτα επιπλέον, δίνοντάς σας περισσότερο χρόνο για να μετακινήσετε το πόδι σας από το φρένο στο γκάζι. Είναι επίσης χρήσιμο όταν σταματάτε και ξεκινάτε σε ολισθηρές επιφάνειες. Το σύστημα υποβοήθησης εκκίνησης σε ανηφόρα είναι διαθέσιμο με τους περισσότερους κινητήρες.
Ford B-MAX κάμερα οπισθοπορείας
 
Πιο εύκολα όπισθεν χάρη στην κάμερα οπισθοπορείας
Κολωνάκια, τοιχεία, παιδιά που παίζουν… η κάμερα οπισθοπορείας (προαιρετική επιλογή) προβάλλει εικόνα πίσω από το αυτοκίνητο σε μια έγχρωμη οθόνη ενσωματωμένη στο ταμπλό. Σας δείχνει εικόνα από εκεί που δεν μπορείτε να δείτε, αλλά σας βοηθά επίσης να παρκάρετε προβάλλοντας στην οθόνη γραμμές που σας καθοδηγούν ακόμα και στον πιο στενό χώρο στάθμευσης. Για περισσότερη άνεση, η κάμερα οπισθοπορείας ενεργοποιείται αυτόματα κάθε φορά που βάζετε όπισθεν.
Αισθητήρες παρκαρίσματος
 
Αισθητήρες για πιο άνετο παρκάρισμα
Οι προαιρετικοί αισθητήρες απόστασης στάθμευσης σάς βοηθούν να υπολογίζετε την απόσταση ανάμεσα στο αυτοκίνητο και το επόμενο εμπόδιο, εμπρός ή πίσω από το αυτοκίνητο. Εκπέμπουν ένα ηχητικό σήμα, το οποίο ενισχύεται όσο πλησιάζετε στο εμπόδιο. Το σύστημα αυτό έχει σχεδιαστεί για να μπορείτε να παρκάρετε πιο εύκολα και με μεγαλύτερη σιγουριά.
Torque Vectoring Control
 
Έλεγχος κατανομής της ροπής για καλύτερο έλεγχο
Το σύστημα TVC (Torque Vecroring Control) αντιδρά στις διακυμάνσεις του οδοστρώματος περίπου 100 φορές το δευτερόλεπτο. Χρησιμοποιώντας τις πληροφορίες αυτές, το σύστημα εξισορροπεί την εφαρμογή των φρένων και την ροπή που μεταφέρεται σε κάθε έναν από τους δύο εμπρός τροχούς. Με τον τρόπο αυτό μεγιστοποιείται το κράτημα και επιτυγχάνεται ακριβέστερη οδική συμπεριφορά, ώστε να στρίβετε με μεγαλύτερη σιγουριά. Το TVC αποτελεί ένα υπερσύγχρονο τεχνολογικό σύστημα που διατίθεται στάνταρ.
Ford B-MAX Πολυτελής κεντρική κονσόλα
 
Σύστημα υποβοήθησης του τιμονιού που καταναλώνει λιγότερη ενέργεια
Το Ford B-MAX διαθέτει ηλεκτρικό σύστημα υποβοήθησης του τιμονιού (EPAS), το οποίο αναπροσαρμόζει αυτόματα την υποβοήθηση ανάλογα με τις συνθήκες. Συνεπώς, όταν οδηγείτε στην πόλη, με χαμηλή ταχύτητα ή όταν παρκάρετε, το σύστημα το τιμόνι στρίβει πιο εύκολα, διευκολύνοντας τους ελιγμούς. Στις μεγαλύτερες ταχύτητες, (για παράδειγμα, στον αυτοκινητόδρομο), το τιμόνι γίνεται πιο σταθερό, για μεγαλύτερο έλεγχο και σιγουριά. Αυτό το πρωτοποριακό σύστημα, ενεργοποιείται μόνο όταν χρειάζεται, έτσι καταναλώνει λιγότερη ενέργεια και εξασφαλίζει ακόμα μεγαλύτερη οικονομία καυσίμου.
B-MAX Cruise control
 
Σύστημα διατήρησης της ταχύτητας cruise control για πιο άνετα μακρινά ταξίδια
Όταν μετακινείστε στην εθνική οδό, μπορείτε να ρυθμίσετε την ταχύτητα, χρησιμοποιώντας τα χειριστήρια του τιμονιού. Το σύστημα στη συνέχεια διατηρεί την προκαθορισμένη ταχύτητα, συνεπώς δεν χρειάζεται πια να πατάτε το γκάζι. Για να επιταχύνετε ή να επιβραδύνετε, χρησιμοποιείτε απλά τα ίδια χειριστήρια.
B-MAX Auto-Start-Stop
 
Εξοικονομήστε καύσιμο με το σύστημα Auto-Start-Stop
Όταν το Ford B-MAX σταματά στα φανάρια ή στην κίνηση, ο κινητήρας σβήνει αυτόματα (ενώ συνεχίζουν να λειτουργούν βασικά συστήματα όπως εξαερισμός, air condition, φώτα και ραδιόφωνο). Μόλις ετοιμαστείτε να ξεκινήσετε, ο κινητήρας παίρνει πάλι εμπρός αμέσως. Πρόκειται για ένα ιδανικό σύστημα όταν οδηγείτε στην πόλη, γιατί περιορίζει την κατανάλωση καυσίμου έως και κατά 10% (κύκλος πόλης) ή 5% (μικτός κύκλος).
 

Κινηθείτε στους στενούς και πολυάσχολους δρόμους της πόλης μέσα σε ένα κομψό και ήσυχο περιβάλλον.

 
B-MAX Έξυπνο άνοιγμα θυρών
 
Εύκολη πρόβαση χάρη στο μοναδικό άνοιγμα των θυρών
Οι συρόμενες πίσω πόρτες σε συνδυασμό με τις ανοιγόμενες εμπρός πόρτες προσφέρουν ένα μοναδικό άνοιγμα πλάτους 1,5 μέτρου. Επίσης, η πρόσβαση είναι ανεμπόδιστη, καθώς οι κεντρικές κολώνες, οι οποίες συνήθως χωρίζουν το εμπρός από το πίσω μέρος του αυτοκινήτου, έχουν ενσωματωθεί έξυπνα στις ίδιες τις πόρτες.
Ford B-MAX
 
Πιο ήρεμες μετακινήσεις
Για να απολαμβάνετε εσείς και οι επιβάτες σας μια πιο ξεκούραστη διαδρομή, έχουμε προσθέσει μια σειρά από συστήματα τα οποία αποσκοπούν στην ελαχιστοποίηση του ήχου και των κραδασμών από τον κινητήρα, τον δρόμο και τον αέρα. Πιο συγκεκριμένα, το νέο σύστημα θυρών για εύκολη πρόσβαση διαθέτει επίσης ένα εξελιγμένο σύστημα σφράγισης για την απαλοιφή του θορύβου που προκαλείται από τον αέρα κατά την κίνηση.
B-MAX Εσωτερικό
 
Καλύτερη ορατότητα χάρη στην υπερυψωμένη θέση οδήγησης
Το Ford Β-ΜΑΧ σας προσφέρει καλύτερη ορατότητα προς τα εμπρός και μεγαλύτερη σιγουριά, χάρη στην υπερυψωμένη θέση οδήγησης.
Πανοραμική ηλιοροφή
 
Πανοραμική ηλιοροφή για μεγαλύτερη αίσθηση ευρυχωρίας και περισσότερο φως
Χάρη στη σταθερή πανοραμική ηλιοροφή του Ford B-MAX, το φυσικό φως πλημμυρίζει την καμπίνα κάνοντάς την να φαίνεται ακόμα πιο ευρύχωρη. Δίνει επίσης στους επιβάτες σας τη δυνατότητα να απολαύσουν τον ουρανό και τη θέα. Η οροφή διαθέτει επίσης ανακλαστική επίστρωση προστασίας από την υπέρυθρη ακτινοβολία, για να περιορίζεται η άνοδος της θερμοκρασίας από τον ήλιο στο εσωτερικό. Αν χρειάζεται, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το ενσωματωμένο σκιάδιο για προστασία από το φως του ήλιου.
Ford B-MAX Αυτόματο Ηλεκτρονικό Σύστημα Κλιματισμού (EATC)
 
Επιλέξτε τη θερμοκρασία που σας ταιριάζει
Με το προαιρετικό ηλεκτρονικό σύστημα κλιματισμού με αυτόματο έλεγχο θερμοκρασίας (EATC), απλά επιλέγετε την ακριβή θερμοκρασία που επιθυμείτε στο εσωτερικό και το σύστημα διατηρεί τη θερμοκρασία αυτή με το προηγμένο σύστημα κλιματισμού.
Ford B-MAX κεντρική κονσόλα
 
Φωτισμός κατά τη διάρκεια της νύχτας που σας φτιάχνει τη διάθεση
Με τον κρυφό εσωτερικό φωτισμό μπορείτε να έχετε μια διακριτική και εκλεπτυσμένη κόκκινη απόχρωση στο εσωτερικό του αυτοκινήτου κατά τη διάρκεια της νύχτας. Το φως διαχέεται από την κονσόλα οροφής, την κεντρική κονσόλα και τον χώρο για τα πόδια.
 

Εντυπωσιακή ισχύς και οικονομία

Με τη σειρά κινητήρων και κιβωτίων ταχυτήτων που διατίθενται για το Ford Β-ΜΑΧ, μπορείτε να επιλέξετε τον δικό σας συνδυασμό ιπποδύναμης και οικονομίας. Ξεχωρίζουν ο νέος βραβευμένος βενζινοκινητήρας EcoBoost 1,0L, ο οποίος διαθέτει την ιπποδύναμη ενός κινητήρα 1,6L με κορυφαία στην κατηγορία του οικονομία καυσίμου, καθώς και ο βελτιωμένος πετρελαιοκινητήρας Duratorq TDCi 1,6L.

Το Ford Β-ΜΑΧ διαθέτει επίσης μια σειρά από έξυπνα χαρακτηριστικά που βελτιώνουν ακόμα περισσότερο τις επιδόσεις και την απόδοση των κινητήρων του.

 

Το Ford Β-ΜΑΧ διατίθεται με μια χαρισματική γκάμα προηγμένων βενζινοκινητήρων και πετρελαιοκινητήρων, και κιβωτίων ταχυτήτων. Υπάρχει ωστόσο ένας κινητήρας που ξεχωρίζει για την εξαιρετική ιπποδύναμη και ροπή σε σύγκριση με το μέγεθός του, καθώς και για την κορυφαία στην κατηγορία του οικονομία καυσίμου: οβενζινοκινητήρας 1.0L EcoBoost, "διεθνής κινητήρας της χρονιάς" το 2012.
 
Ford EcoBoost
 
Κορυφαίος βενζινοκινητήρας 1.0L EcoBoost
Το Ford B-MAX διατίθεται με τον "διεθνή κινητήρα της χρονιάς 2012", τον επαναστατικό κινητήρα 1,0L ο οποίος, με ιπποδύναμη 100 ή 125 ίππων, αποδίδει την ισχύ ενός κινητήρα 1,6L, αλλά καταναλώνει 20% λιγότερο καύσιμο. Στην πραγματικότητα, η κατανάλωση καυσίμου και οι εκπομπές CO2 είναι ανάλογες με αυτές ενός πετρελαιοκινητήρα. Αυτό επιτυγχάνεται χάρη στην επαναστατική εκ βάθρων σχεδίασή του. Ανάμεσα στις σημαντικότερες βελτιώσεις είναι ο ταχύτερος χρόνος προθέρμανσης του κινητήρα και οι μειωμένες τριβές. Εκτός από την ισχύ και οικονομία που προσφέρει, θα απολαύσετε και τον μοναδικό "βρυχηθμό" και τη σπορ αίσθηση που τον χαρακτηρίζουν.
Ford TDCI
 
Πετρελαιοκινητήρας με κορυφαία στην κατηγορία του οικονομία
Ο κινητήρας Duratorq TDCi 1,6L αποδίδει ισχύ 95 ίππων και κορυφαία κατανάλωση στην κατηγορία του 4 λίτρα/100 χιλιόμετρα, περιορίζοντας παράλληλα τις εκπομπές CO2 μόλις στα 104 γραμμάρια ανά χιλιόμετρο.
Λεβιές ταχυτήτων με δερμάτινη επένδυση
 
Οικονομικό 5-τάχυτο μηχανικό κιβώτιο ταχυτήτων
Τόσο οι βενζινοκινητήρες Duratec 1,4L και EcoBoost 1,0L, όσο και ο πετρελαιοκινητήρας 1,6L συνοδεύονται από ένα 5-τάχυτο κιβώτιο ταχυτήτων με άψογη συμπεριφορά, το οποίο ρυθμίζεται προσεκτικά ώστε να ταιριάζει στα χαρακτηριστικά κάθε κινητήρα.
Ford B-MAX Κιβώτιο ταχυτήτων PowerShift
 
Εξαιρετικά ομαλό και αποτελεσματικό αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων
Ο βενζινοκινητήρας Duratec Ti-VCT 1,6L συνδυάζεται με το κιβώτιο ταχυτήτων PowerShift. Αυτό το αυτόματο 6-τάχυτο κιβώτιο ταχυτήτων διπλού συμπλέκτη συνδυάζει την άνεση ενός αυτόματου με τα επίπεδα ελέγχου ενός μηχανικού κιβωτίου ταχυτήτων, προεπιλέγοντας για σας την επόμενη σχέση χωρίς απώλεια ισχύος κατά την αλλαγή. Οι άμεσες και άψογες αλλαγές σχέσεων στο κιβώτιο αυτό, όχι μόνο κάνουν πιο ομαλή και πιο ευχάριστη την οδήγηση, αλλά συμβάλλουν και στην εξοικονόμηση καυσίμου και τη μείωση των εκπομπών CO2 σε σύγκριση με ένα συμβατικό αυτόματο κιβώτιο.
 

Ένα από τα πιο ασφαλή οχήματα

Το Ford B-MAX, εξοπλισμένο με ένα πλήθος από προηγμένες τεχνολογίες ασφαλείας, απέσπασε βαθμολογία 5 αστέρων από το Euro NCAP, με βαθμολογία 83% στη συνολική ασφάλεια, 93% στην ασφάλεια των ενηλίκων επιβατών και 84% στην ασφάλεια των παιδιών.

Τα χαρακτηριστικά αντικλεπτικής προστασίας του αυτοκινήτου είναι εξίσου προηγμένα, με περιμετρικό κλείσιμο των παραθύρων και κλείδωμα, το οποίο σας επιτρέπει να κλειδώσετε το αυτοκίνητο, κλείνοντας όλα τα παράθυρα και κλειδώνοντας όλες τις πόρτες με τηλεχειρισμό, από το κλειδί σας.

 

To Β-ΜΑΧ μπορεί να σας βοηθήσει να είστε ασφαλείς με πολλούς τρόπους.
 
Το Ford B-MAX φρενάριε για εσένα
 
Το Ford Β-ΜΑΧ φρενάρει για εσάς, για να αποφύγετε τις συγκρούσεις στις χαμηλές ταχύτητες
Χάρη στο πρωτοποριακό σύστημα Active City Stop (προαιρετική επιλογή) μπορείτε να περιορίσετε ή και να αποφύγετε συγκρούσεις σε συνθήκες πυκνής κυκλοφορίας με χαμηλές ταχύτητες ή όταν η ταχύτητα δεν ξεπερνά τα 30 χιλιόμετρα την ώρα. Αν το σύστημα ανιχνεύσει απότομη ακινητοποίηση του προπορευόμενου οχήματος, τότε φρενάρει αυτόματα το αυτοκίνητο.
Ford B-MAX ζάντα
 
Έγκαιρη προειδοποίηση για πεσμένο ελαστικό
Σε περίπτωση απώλειας πίεσης αέρα σε κάποιο ελαστικό στη διάρκεια της διαδρομής, το σύστημα DDS (Deflation Detection System) σας ειδοποιεί αμέσως ενεργοποιώντας μια ένδειξη στον πίνακα οργάνων. Με τον τρόπο αυτό, έχετε την ευκαιρία να σταματήσετε με ασφάλεια και να διορθώσετε το πρόβλημα.
Ford B-MAX
 
Ειδικά ενισχυμένο κέλυφος αμαξώματος
Το αμάξωμα του αυτοκινήτου έχει ενισχυθεί ειδικά στα κατάλληλα σημεία, ώστε να αντισταθμιστεί η αφαίρεση της συμβατικής κεντρικής κολώνας ανάμεσα στις πόρτες που κάνει την πρόσβαση ευκολότερη. Οι μηχανικοί ασφαλείας της Ford επινόησαν μια πρόσθετη δοκιμή σε σύγκρουση, για να διασφαλίσουν ότι το Ford Β-ΜΑΧ πληροί τα υψηλότερα κριτήρια ασφαλείας.
Ford B-MAX IPS
 
Συνδυασμένα συστήματα ασφάλειας που ενεργοποιούνται στο δευτερόλεπτο
Το Ford B-MAX διαθέτει το προηγμένο σύστημα Intelligent Protection System (IPS), το οποίο συντονίζει ένα πλήθος συστημάτων ασφαλείας, παρέχοντας τη μέγιστη προστασία σε σας και τους συνεπιβάτες σας.
Εκτός από το άκαμπτο κέλυφος αμαξώματος που απορροφά την ενέργεια της πρόσκρουσης, το αυτοκίνητο διαθέτει προηγμένη τεχνολογία καθισμάτων και ζωνών ασφαλείας, για ελαχιστοποίηση των τραυματισμών σε περίπτωση ατυχήματος.
Ford B-MAX ESP
 
Εξελιγμένο σύστημα ESP για να διατηρείτε τον έλεγχο σε όλες τις συνθήκες
Το ηλεκτρονικό σύστημα ευστάθειας (ESP) παρακολουθεί διαρκώς τις κινήσεις του αμαξώματος και αναγνωρίζει οποιαδήποτε παρέκκλιση του αυτοκινήτου από την επιθυμητή πορεία. Χάρη στο εξελιγμένο λογισμικό του και σε συνεργασία με το ABS, το σύστημα σάς βοηθά να διατηρήσετε τον έλεγχο του αυτοκινήτου, αντιμετωπίζοντας τις τάσεις εκτροπής αμέσως μόλις αρχίσουν να εκδηλώνονται.
Ford B-MAX ζάντα
 
Προηγμένα συστήματα για πιο ελεγχόμενο φρενάρισμα
Το σύστημα αντιμπλοκαρίσματος των φρένων (ABS) και η ηλεκτρονική κατανομή πέδησης (EBD) συνδυάζονται για πιο ελεγχόμενο φρενάρισμα. Το σύστημα έκτακτης υποβοήθησης πέδησης (EBA) βοηθά το B-MAX να επιτυγχάνει μέγιστη απόδοση κατά το φρενάρισμα σε έκτακτες συνθήκες. Το σύστημα λειτουργεί ανιχνεύοντας την πίεση που ασκείτε στο πεντάλ του φρένου και την αυξάνει αυτόματα όταν χρειάζεται.
Ford B-MAX αερόσακοι
 
Αερόσακοι που σας προστατεύουν
Μέσα σε ένα Ford Β-ΜΑΧ μπορείτε να αισθάνεστε ασφαλείς, αφού διαθέτει ένα πλήθος αερόσακων για την προστασία σας. Εκτός από τους μετωπικούς αερόσακους οδηγού και συνοδηγού, το Ford Β-ΜΑΧ διαθέτει πλευρικούς αερόσακους οδηγού και συνοδηγού, αερόσακους οροφής καθώς και αερόσακο για την προστασία των γονάτων του οδηγού.
Προβολείς
 
Πιο φωτεινοί προβολείς για ασφαλέστερη νυχτερινή οδήγηση
Οι προβολείς αλογόνου εστιασμένης δέσμης παράγουν πιο φωτεινό, πιο έντονο και πιο διαπεραστικό φως, ώστε να βλέπετε (και να σας βλέπουν) καλύτερα και να οδηγείτε έτσι με μεγαλύτερη ασφάλεια. Τα φώτα ημέρας LED επιτρέπουν στο αυτοκίνητο να ξεχωρίζει ακόμα περισσότερο στον δρόμο και κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Η εταιρία ΕΛΦΟΡ Δ.ΧΑΛΒΑΤΖΗΣ - Γ.ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ Ο.Ε. ιδρύθηκε στις 18 Νοεμβρίου 1983. Η νεοσύστατη τότε επιχείρηση δραστηριοποιούνταν στο χώρο της λιανικής πώλησης ανταλλακτικών FORD.

Social ΕΛΦΟΡ

ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ - ΑΞΕΣΟΥΑΡ

ΕΚΘΕΣΗ - ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ - ΦΑΝΟΒΑΦΕΙΟ