Επικοινωνήστε μαζί μας: 210 57 19 168| elforford@gmail.com | www.ford.gr

Η Ford η Μόνη Αυτοκινητοβιομηχανία στη Λίστα με τις Πιο Ηθικές Εταιρίες στον Κόσμο το 2016

 • Το Ινστιτούτο Ethisphere® περιέλαβε τη Ford στη λίστα με τις Πιο Ηθικές Εταιρίες του Κόσμου για το 2016. Η Ford είναι η μόνη εταιρία κατασκευής αυτοκινήτων που κατακτά μία τέτοια διάκριση
 • Το Ινστιτούτο Ethisphere τιμά κάθε χρόνο τις κορυφαίες εταιρίες παγκοσμίως που εφαρμόζουν ηθικές πρακτικές και προωθούν την εταιρική υπευθυνότητα
 • Οι καταναλωτές δίνουν όλο και μεγαλύτερη σημασία στην εταιρική ηθική. Πρόσφατη έρευνα αποκάλυψε ότι η πλειοψηφία των Αμερικανών διερευνά το προφίλ μιας εταιρίας πριν προχωρήσει σε δοσοληψίες μαζί της, ενώ πάνω από το ένα τρίτο αρνήθηκε να συνδιαλλαγεί με εταιρίες που έχουν αρνητική φήμη

 

Η Ford Motor Company είναι η μοναδική εταιρία κατασκευής αυτοκινήτων στη λίστα «World’s Most Ethical Companys®» του Ινστιτούτου Ethisphere για το 2016 – μία σημαντική διάκριση καθώς η εταιρική ηθική επηρεάζει όλο και περισσότερο τους πελάτες και τις αποφάσεις τους.

«Αυτή η αναγνώριση τιμά τους υπαλλήλους μας οι οποίοι είναι αφοσιωμένοι στο να πράττουν το σωστό και να λαμβάνουν τις σωστές αποφάσεις,» δήλωσε ο Bill Ford, executive chairman, της Ford Motor Company. «Η ηθική και η εταιρική υπευθυνότητα είναι αξίες που μας εμπνέουν να κάνουμε τις ζωές των ανθρώπων καλύτερες.»

Είναι η έβδομη συνεχόμενη χρονιά που το Ινστιτούτο Ethisphere τιμά τη Ford ως μια από τις Πιο Ηθικές Εταιρίες του Κόσμου.

Το Ινστιτούτο Ethisphere, παγκόσμιος ηγέτης στον προσδιορισμό και προώθηση ηθικών επιχειρηματικών πρακτικών, αναγνωρίζει εταιρίες που διαπρέπουν σε πέντε κατηγορίες – ηθική & συμμόρφωση, εταιρική υπευθυνότητα, ηθική κουλτούρα, τρόπο διακυβέρνησης, αλλά και φήμη.

Επί δεκαετίες, η Ford αναγνωρίζει τη σημασία της ισχυρής εταιρικής υπευθυνότητας και την επίδρασή της στην επιτυχία και τη φήμη μιας εταιρίας. Πάνω από τους μισούς ερωτηθέντες δήλωσαν ότι κάνουν σχετική έρευνα για μία εταιρία πριν συνδιαλλαγούν μαζί της. Πάνω από το ένα τρίτο αρνήθηκε να προχωρήσει σε δοσοληψίες μαζί της εάν η εταιρία έχει αρνητική φήμη.

«Η Ford κατανοεί ότι η εμπιστοσύνη είναι ο ακρογωνιαίος λίθος σε όλες τις δραστηριότητές της, ενώ η αφοσίωσή της σαν ενεργό κομμάτι μιας παγκόσμιας κοινότητας εξηγεί για ποιο λόγο είναι η μόνη εταιρία κατασκευής αυτοκινήτων που αναγνωρίζει το Ινστιτούτο Ethisphere κάθε χρόνο από το 2010,» δήλωσε ο Timothy Erblich, CEO του Ethisphere. «Η κατάκτηση αυτής της διάκρισης για έβδομη φορά δεν είναι μικρό επίτευγμα. Συγχαρητήρια σε όλους στη Ford.»

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη μεθοδολογία του Ινστιτούτου Ethisphere και την πλήρη λίστα των Πιο Ηθικών Εταιριών του Κόσμου για το 2016, επισκεφθείτε το http://ethisphere.com/worlds-most-ethical/wme-honorees/.

Εκτός από αυτή τη διάκριση του Ethisphere Institute, η Ford έχει αναγνωριστεί και σε άλλες περιπτώσεις όπως:

 • Forbes 2015 America’s Best Employers (133)
 • Human Rights Campaign 2015 Corp. Equality Index – 100 percent
 • Fast Company 50 Most Innovative Companies
 • Universum 2015 U.S. Most Attractive Employer – Engineering (18)
 • Universum 2015 World’s Most Attractive Company – Engineering (15)
 • Fortune Change the World List
 • Fortune World’s Most Admired
 • LinkedIn 100 Most InDemand Employers
 • Forbes Best Companies for Work-Life Balance

Σχετικό υλικό μπορείτε να βρείτε στα παρακάτω links:

Η εταιρία ΕΛΦΟΡ Δ.ΧΑΛΒΑΤΖΗΣ - Γ.ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ Ο.Ε. ιδρύθηκε στις 18 Νοεμβρίου 1983. Η νεοσύστατη τότε επιχείρηση δραστηριοποιούνταν στο χώρο της λιανικής πώλησης ανταλλακτικών FORD.

Social ΕΛΦΟΡ

ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ - ΑΞΕΣΟΥΑΡ

ΕΚΘΕΣΗ - ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ - ΦΑΝΟΒΑΦΕΙΟ