Επικοινωνήστε μαζί μας: 210 57 19 168| elforford@gmail.com | www.ford.gr

Νέο Ρεκόρ για το Ford Fiesta: Ευρωπαϊκό Bestseller για 4η χρονιά

ΚΟΛΩΝΙΑ, Γερμανία, 5 Φεβρουαρίου, 2016 – Το Ford Fiesta επανέλαβε τον περσινό του θρίαμβο ως το δημοφιλέστερο μικρό αυτοκίνητο στην Ευρώπη. Αυτό σημαίνει ότι αναδεικνύεται bestseller στην κατηγορία του για τέταρτη συνεχή χρονιά.

Το 2015 πουλήθηκαν 314.432* Fiesta συγκριτικά με τα 309.120 της προηγούμενης χρονιάς (αύξηση 2%).

«Οι αγοραστές της supermini κατηγορίας θα βρουν αυτό που αναζητούν στο Fiesta, είτε πρόκειται για την οικονομία καυσίμου του** Fiesta ECOnetic με εκπομπές 82 g CO2/km ή για τις βραβευμένες επιδόσεις του Fiesta ST,» δήλωσε ο Roelant de Waard, vice president, Marketing, Sales & Service, της Ford Ευρώπης.

Για το 2016, το Fiesta έρχεται ακόμα πιο φρέσκο με πιο πλούσια παλέτα χρωμάτων, αναβαθμισμένο στιλ και εξοπλισμό με περισσότερες επιλογές κινητήρων σε μια μεγάλη και ελκυστική γκάμα εκδόσεων.

Το Ford Fiesta διατίθεται με στάνταρ 5 χρόνια εγγύηση Ford, ετοιμοπαράδοτο με όφελος απόσυρσης, μηδενικά τέλη κυκλοφορίας και προνομιακή χρηματοδότηση Ford Credit

Η εταιρία ΕΛΦΟΡ Δ.ΧΑΛΒΑΤΖΗΣ - Γ.ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ Ο.Ε. ιδρύθηκε στις 18 Νοεμβρίου 1983. Η νεοσύστατη τότε επιχείρηση δραστηριοποιούνταν στο χώρο της λιανικής πώλησης ανταλλακτικών FORD.

Social ΕΛΦΟΡ

ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ - ΑΞΕΣΟΥΑΡ

ΕΚΘΕΣΗ - ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ - ΦΑΝΟΒΑΦΕΙΟ