ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ

ΕΛΦΟΡ - Επισκευαστής FORD


Το Συνεργείο μας που βρίσκεται στην οδό Λιοσίων 302 εξειδικεύεται στην επισκευή οχημάτων FORD.

Το προσωπικό της εταιρείας πλήρως καταρτισμένο, Ευγενικό και Εμπειρο σας περιμένει να του εμπιστευτείτε το FORD σας για την ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ - ΕΠΙΣΚΕΥΗ.

Τα Διαγνωστικά Μηχανήματα, Τα Ειδικά Εργαλεία και η Τεχνογνωσία των μηχανικών μας Εξασφαλίζουν ΕΓΓΥΗΣΗ στην Ποιότητα των Εργασιών, ΣΙΓΟΥΡΙΑ και ΤΑΧΥΤΗΤΑ στις ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ τιμές της αγοράς.

ΜΕΛΗΜΑ μας η ΑΨΟΓΗ εξυπηρέτηση σας και η Άρτια ΦΡΟΝΤΙΔΑ του αυτοκινήτου σας για να είναι η επίσκεψη σε μας μια ΕΥΧΑΡΙΣΤΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ.

Στις Εγκαταστάσεις μας το FORD σας περνάει απο τεχνικό έλεγχο και συμπληρώνετε λίστα ελέγχου με τις εργασίες που απαιτούνται για την αρτιότητα του οχήματος .

Στην συνέχεια σας ενημερώνουμε για το κόστος των Ανταλλακτικών , γνήσια και μη γνήσια, των εργασιών αλλά και το χρόνο που απαιτείται.

Επειδή μας αρέσει διαφάνεια και θέλουμε την εμπιστοσύνη σας εφόσον παραμείνετε στον χώρο αναμονής σας δείχνουμε τα αποτελέσματα του ελέγχου πάνω στο FORD σας και συμφωνούμε τις εργασίες.

Στο τέλος ενημερώνουμε το βιβλίο συντήρησης, γίνετε ο ποιοτικός έλεγχος και αναγράφονται τυχόν μελλοντικές εργασίες που χρειάζεται να γίνουν ή προληπτικοί επανέλεγχοι.

Στην ΕΛΦΟΡ οι διαδικασίες είναι ξεκάθαρες με ειλικρινή επικοινωνία σωστή δουλειά προσιτές τιμές για το καλύτερο αποτέλεσμα στο FORD σας!!

ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ!!

ΨΑΧΝΕΤΕ ΓΙΑ ΤΙΜΙΕΣ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ;

ΕΛΦΟΡ ΕΠΙΣΚΕΥΑΣΤΗΣ FORD

Κλείστε ένα ραντεβού σήμερα online και ελάτε να γνωριστούμε.

Τηλ. Επικοινωνίας

210 57 19 168

Σας περιμένουμε καθημερινά όλους παλιούς, αλλά και νέους φίλους, στις σύγχρονές εγκαταστάσεις της εταιρείας

ΕΛΦΟΡ Δ.ΧΑΛΒΑΤΖΗΣ – Γ. ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ Ο.Ε.
στη Στρ. Καλλάρη 69-71 και στη Λιοσίων 302 για :

Την αγορά καινούργιου αυτοκινήτου FORD ή μεταχειρισμένου με τους καλύτερους οικονομικούς όρους και διακανονισμούς στις ανάγκες σας,

Την αγορά γνήσιων ανταλλακτικών και αξεσουάρ FORD στις καλύτερες τιμές της αγοράς,

Τη συντήρηση και επισκευή του αυτοκινήτου σας σύμφωνα με τις προδιαγραφές της FORD.
Το Γενάρη του 2006, ύστερα από πολύχρονη και κοπιώδη προσπάθειά μας, αφουγκραζόμενοι τις ανάγκες για κάθετη ολοκλήρωση της εταιρείας και τις επιθυμίες σας για την ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση σας σε συνδυασμό με την εμπειρία μας δημιουργήσαμε την δική μας μονάδα επισκευής και συντήρησης οχημάτων FORD. Εξοπλισμένη με όλα τα απαραίτητα μηχανήματα, με εξειδικευμένο προσωπικό και πάντα με τη γνωστή, άσβηστη θέλησή μας να σας αγκαλιάσουμε και να σας βοηθήσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο σε κάθε σας πρόβλημα.

Τελος η εταιρεια Ελφορ Δ.Χαλβατζης – Γ.Βασιλειου διαθετει φανοβαφείο με έμπειρο και καταρτισμένο προσωπικό για την επισκευή και βαφή καθε είδους ζημιας στο οχημα σας παντα με εγγυηση εργασιων κ χρωματος για να γίνει πάλι το FORD σας σαν καινούργιο. Προκειμενου δε να μειώσουμε την ταλαιπωρία των πελατων μας μετα το ατυχημα κ να κερδισετε χρονο αναλαμβανουμε εμεις την αποζημιωση απο ολες τις ασφαλιστικες εταιρειες.Στις εγκαταστασεις μας υπαρχει πιστοποιημενος ασφαλιστικος συμβουλος να σας δωσει προσφορά για την ασφαλιση του οχηματος σας σε προνομιακές τιμές απέ μια πληθώρα ασφαλιστικών εταιρειών.