ΕΛΦΟΡ

ΕΛΦΟΡ - Επισκευαστής FORD


Η εταιρία ΕΛΦΟΡ Δ.ΧΑΛΒΑΤΖΗΣ - Γ.ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ Ο.Ε. ιδρύθηκε στις 18 Νοεμβρίου 1983. Η νεοσύστατη τότε επιχείρηση δραστηριοποιούνταν στο χώρο της λιανικής πώλησης ανταλλακτικών FORD. Η έδρα της ήταν στην οδό Βικέλα 8 στα Κ. Πατήσια και εκτός των δύο ιδρυτών, συνεταίρων, πολύτιμη και πολύπλευρη υπήρξε η βοήθεια του Γεώργιου Ζαρογούλα από τα πρώτα βήματα της μέχρι και πριν λίγα χρόνια.

Ο κ. Δημήτρης Χαλβατζής φύση φιλόδοξος και οραματιστής με πολύχρονη εμπειρία οικονομικού διευθυντή σε μεγάλη εισαγωγική εταιρεία ανέλαβε την οικονομική διαχείριση και έλεγχο της εταιρείας. Ο κ. Γεώργιος Βασιλείου οργανωτικός, μεθοδικός, μία ήσυχη δύναμη με βαθιά γνώση και πολυετή θητεία στο χώρο των ανταλλακτικών FORD ανέλαβε το τομέα της προμήθειας και πώλησης αυτών.

Σε σύντομο χρονικό διάστημα η εμπορική κίνηση της εταιρείας μεγάλωνε συνεχώς και με γεωμετρική πρόοδο κάνοντας επιτακτική την ανάγκη να βρεθεί ένας χώρος μεγαλύτερος προκειμένου να δημιουργηθεί πλουσιότερη γκάμα ανταλλακτικών. Έτσι με αρκετό κόπο και ψάξιμο τον Οκτώβρη του 1988 η ΕΛΦΟΡ μας μεταφέρθηκε λίγους δρόμους πιο πέρα, στην οδό Στρατηγού Καλλάρη 71 και Λιοσίων 296 στα Κ. Πατήσια όπου και εδρεύει ακόμα.

Ο νέος ιδιόκτητος χώρος 1000τ.μ. έδωσε τη δυνατότητα στους ιδιοκτήτες της εταιρείας να υλοποιήσουν τα σχέδιά τους για την μεγέθυνσή της και την καθιέρωση της σε μία σημαντική δύναμη στο χώρο της εμπορίας ανταλλακτικών σε πανελλήνια κλίμακα. Στο κατάστημα αυτό δημιουργήθηκε μία άκρως οργανωμένη και πλήρως εξοπλισμένη αποθήκη η οποία εξακολουθεί να εμπλουτίζεται καθημερινώς και αδιαλείπτως με νέους κωδικούς ανταλλακτικών των τελευταίων αυτοκινήτων της FORD.

Το 1993 η εταιρεία ΕΛΦΟΡ επέκτεινε τις δραστηριότητες της ξεκινώντας την πώληση καινούργιων αυτοκινήτων FORD. Οι νέες φιλοδοξίες των συνεργατών στεγάστηκαν στην έκθεση που δημιουργήθηκε στο ισόγειο του νέου ιδιόκτητου κτιρίου της οδού Στρατηγού Καλλάρη 69 που εφάπτεται του κεντρικού καταστήματος. Το αποφασιστικό αυτό βήμα έδωσε νέα μεγάλη ώθηση στην εταιρεία μεγαλώνοντας τη φήμη της. Χρόνο με το χρόνο οι άνθρωποι που εμπιστεύονταν την ΕΛΦΟΡ για την αγορά του καινούργιου ή μεταχειρισμένου τους αυτοκινήτου αυξάνονταν κάνοντας πολυπληθέστερη την <οικογένειά> της.

Το Δεκέμβρη του 1996 η εταιρεία σε μια προσπάθεια να προσεγγίσει περισσότερο τα δυτικά προάστια άνοιξε νέα έκθεση αυτοκινήτων και τμήμα ανταλλακτικών στον κεντρικότερο δρόμο του Περιστερίου στην οδό Θηβών 248. Όμως η έλλειψη επαρκούς χώρου για όλη την γκάμα των αυτοκινήτων FORD, η ανυπαρξία θέσεων στάθμευσης, η παλιά κατασκευή του κτιρίου και πολλοί άλλοι λόγοι μας οδήγησαν στην απόφαση για κλείσιμο του υποκαταστήματος το Σεπτέμβρη του 2005.

Η ασύχαστη θέληση μας για αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών μας απέναντί σας ως ελάχιστο δείγμα σεβασμού για την αγάπη σας και ένα έμπρακτο ευχαριστώ από όλους τους εργαζόμενους της ΕΛΦΟΡ για την προτίμησή που μας δείχνεται όλα αυτά τα χρόνια

μας οδήγησε στην κατασκευή του νέου πολυώροφου, επιβλητικού, γυάλινου <παλατιού> της ΕΛΦΟΡ στην οδό Λιοσίων 302 στα Κ. Πατήσια. Το νεόδμητο αυτό κτίριο, που ξεκίνησε το 2004, χτισμένο με τις πιο σύγχρονες τεχνικές προδιαγραφές, βρίσκεται σε ένα μοναδικής προβολής κομβικό σημείο με άνετους εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους, διαμορφωμένους με πολύ μεράκι και σύμφωνους με τις απαιτήσεις της εποχής. Στο υποκατάστημα αυτό λειτουργεί από το Νοέμβριο του 2005 έκθεση καινούργιων αυτοκινήτων στο ισόγειο καθώς και μεταχειρισμένων στους τρεις πρώτους ορόφους αυτού με άνετο πάρκιν και σεβασμό στην εμπιστοσύνη που συνεχίζεται να μας δείχνεται όλοι εσείς η οικογένεια της ΕΛΦΟΡ.

Το Γενάρη του 2006, ύστερα από πολύχρονη και κοπιώδη προσπάθειά μας, αφουγκραζόμενοι τις ανάγκες για κάθετη ολοκλήρωση της εταιρείας και τις επιθυμίες σας για την ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση σας σε συνδυασμό με την εμπειρία μας δημιουργήσαμε την δική μας μονάδα επισκευής και συντήρησης οχημάτων FORD. Εξοπλισμένη με όλα τα απαραίτητα μηχανήματα, με εξειδικευμένο προσωπικό και πάντα με τη γνωστή, άσβηστη θέλησή μας να σας αγκαλιάσουμε και να σας βοηθήσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο σε κάθε σας πρόβλημα.

Τελος η εταιρεια Ελφορ Δ.Χαλβατζης - Γ.Βασιλειου διαθετει φανοβαφείο με έμπειρο και καταρτισμένο προσωπικό για την επισκευή και βαφή καθε είδους ζημιας στο οχημα σας παντα με εγγυηση εργασιων κ χρωματος για να γίνει πάλι το FORD σας σαν καινούργιο. Προκειμενου δε να μειώσουμε την ταλαιπωρία των πελατων μας μετα το ατυχημα κ να κερδισετε χρονο αναλαμβανουμε εμεις την αποζημιωση απο ολες τις ασφαλιστικες εταιρειες.Στις εγκαταστασεις μας υπαρχει πιστοποιημενος ασφαλιστικος συμβουλος να σας δωσει προσφορά για την ασφαλιση του οχηματος σας σε προνομιακές τιμές απέ μια πληθώρα ασφαλιστικών εταιρειών.

ΨΑΧΝΕΤΕ ΓΙΑ ΤΙΜΙΕΣ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ;

ΕΛΦΟΡ ΕΠΙΣΚΕΥΑΣΤΗΣ FORD

Κλείστε ένα ραντεβού σήμερα online και ελάτε να γνωριστούμε.

Τηλ. Επικοινωνίας

210 57 19 168

Σας περιμένουμε καθημερινά όλους παλιούς, αλλά και νέους φίλους, στις σύγχρονές εγκαταστάσεις της εταιρείας

ΕΛΦΟΡ Δ.ΧΑΛΒΑΤΖΗΣ – Γ. ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ Ο.Ε.
στη Στρ. Καλλάρη 69-71 και στη Λιοσίων 302 για :

Την αγορά καινούργιου αυτοκινήτου FORD ή μεταχειρισμένου με τους καλύτερους οικονομικούς όρους και διακανονισμούς στις ανάγκες σας,

Την αγορά γνήσιων ανταλλακτικών και αξεσουάρ FORD στις καλύτερες τιμές της αγοράς,

Τη συντήρηση και επισκευή του αυτοκινήτου σας σύμφωνα με τις προδιαγραφές της FORD.
Το Γενάρη του 2006, ύστερα από πολύχρονη και κοπιώδη προσπάθειά μας, αφουγκραζόμενοι τις ανάγκες για κάθετη ολοκλήρωση της εταιρείας και τις επιθυμίες σας για την ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση σας σε συνδυασμό με την εμπειρία μας δημιουργήσαμε την δική μας μονάδα επισκευής και συντήρησης οχημάτων FORD. Εξοπλισμένη με όλα τα απαραίτητα μηχανήματα, με εξειδικευμένο προσωπικό και πάντα με τη γνωστή, άσβηστη θέλησή μας να σας αγκαλιάσουμε και να σας βοηθήσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο σε κάθε σας πρόβλημα.

Τελος η εταιρεια Ελφορ Δ.Χαλβατζης – Γ.Βασιλειου διαθετει φανοβαφείο με έμπειρο και καταρτισμένο προσωπικό για την επισκευή και βαφή καθε είδους ζημιας στο οχημα σας παντα με εγγυηση εργασιων κ χρωματος για να γίνει πάλι το FORD σας σαν καινούργιο. Προκειμενου δε να μειώσουμε την ταλαιπωρία των πελατων μας μετα το ατυχημα κ να κερδισετε χρονο αναλαμβανουμε εμεις την αποζημιωση απο ολες τις ασφαλιστικες εταιρειες.Στις εγκαταστασεις μας υπαρχει πιστοποιημενος ασφαλιστικος συμβουλος να σας δωσει προσφορά για την ασφαλιση του οχηματος σας σε προνομιακές τιμές απέ μια πληθώρα ασφαλιστικών εταιρειών.